Prinses Alexia verklaart dat ze een paar jaar geleden een aantal TikTok-filmpjes gemaakt heeft en dat deze zijn uitgelekt, zo valt in Party te lezen. De prinses vermoedt dat ze op het moment van opname veertien jaar was.

In de filmpjes is een dansende prinses te zien. Niet erg verwonderlijk volgens insiders, want de prinses zou een enorme podiumdrang hebben en zou een passie voor dansen en zingen hebben.

“Social media gebruik ik vooral om in contact te blijven met mensen”, vertelt de prinses.

Ook voor de jeugd die misschien gemakkelijker beïnvloed kan worden door sociale media, heeft Alexia advies. “Zolang je maar bij jezelf blijft en zolang je zelf maar weet wie je bent, dan maakt uiteindelijk wat er over je wordt gezegd op social media heel weinig uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten