Peter Beense heeft op 27 augustus zijn zestigste verjaardag mogen vieren. Niet bepaald reden tot een groot feest, zo valt in Party te lezen.

“Toen ik vijftig werd, heb ik dit ruimschoots gevierd”, gaat Peter van start. “Ik deed dit in het Van der Valk Hotel, waar ik geloof ik driehonderd man binnen had. Het was een groots feest en heeft mij een aardige duit gekost.”

Zijn zestigste verjaardag heeft de zanger rustig aan zich voorbij laten gaan. “Ik moest optreden dus vierde het een dag later met wat familieleden en een paar buren.”

Erg gezellig, maar toch was er ook een minpuntje zo blijkt. “Wat ik jammer vond, is dat mijn dochter Melanie er niet bij kon zijn. Zij runt een brasserie in Spanje en daar is het momenteel heel erg druk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten