Paul de Leeuw ligt onder vuur. De presentator is het afgelopen jaar 9 kilo afgevallen. In het tijdschrift Nouveau vertelt de Leeuw zijn grote geheim: hij gebruikt daar het bleekmiddel Glorix voor. Gevaarlijk, toch?

In het meest recente nummer van Nouveau vertelt Paul de leeuw dat hij vroeger ’s nachts de restjes opat en daar heeft hij wat op gevonden. “Ik kon vooral bakken met overgebleven macaroni leegeten. Die gooide ik daarom weg om te voorkomen dat ik er ’s nachts in de vuilnisbak naar op zoek ging, deed ik er Glorix overheen”.

Een toch wel héél verregaande maatregel. Effectief voor de Leeuw, maar wel een maatregel waar verschillende mensen zich aan storen. “Mocht Paul de Leeuw nu eens kleinere porties eten maken , dan hoeft hij niet aan verspilling te doen. Dat laatste is zijn probleem, maar dat hij met Glorix nu ook nog eens de natuur gaat vergiftigen om zijn overtollige kilo’s kwijt te spelen, dat is ons probleem en dat van onze kinderen. Lekker egoïstisch van Paul de Leeuw.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten