Het zijn drukke dagen voor Marco Bakker, dankzij Beste Zangers staat de artiest weer volop in de spotlights. Toch heeft Marco lang zijn deelname niet willen bevestigen, zo valt in Weekend te lezen.

“Ik geloof dat er een lijst is van tachtig tot honderd artiesten die mee willen doen”, gaat de zanger van start. “Ik heb het altijd afgehouden omdat ik vond dat ik daar niet thuishoorde.”

Omdat Marco een nieuw album ging uitbrengen en het programma daarvoor een mooi platform vond, heeft hij uiteindelijk toch besloten om deel te nemen.

Al geeft hij wel toe dat hij nog nooit van zijn collega Meau had gehoord. Met Douwe Bob daarentegen heeft Marco wel onmiddellijk raakvlakken gevonden en is het tweetal ondertussen al goed bevriend geraakt. “We hebben al een keer motorgereden. Het klikt gewoon tussen ons. Misschien ziet hij me wel als een oudere broer”, besluit Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten