Je dochter moeten begraven is het ergste wat er je als ouder kan overkomen. Helaas werd het harde realiteit voor Willeke Alberti. Haar dochter overleed na een lange slepende ziekte.

Het is ondertussen al van oktober geleden, maar Willeke is nog altijd overmand door verdriet. De jaarwisseling maakte het er niet beter op en het feit dat ook haar broer vlak voor de feestdagen is overleden, maakt het alleen maar erger, schrijft Party.

Het is dan ook geen wonder dat dierbaren zich ernstig zorgen maken om Willeke. Haar zoon Johnny de Mol zei eerder al dat ze haar goed in de gaten gingen moeten houden.

Vlak voor Daniëlle kwam te overlijden, heeft ze haar moeder nog gezegd dat ze haar optredens vooral niet mocht afzeggen. Optreden is immers het grote geluk van Alberti.

“Zij heeft altijd gezegd: jij moet het licht verspreiden, met name in de zorg. Gelukkig heeft mijn moeder daar na enige twijfel naar geluisterd en gaat ze binnenkort weer in verzorgingstehuizen optreden”, zij Daniëlle nog voor haar overlijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten