Monique Smit is erg gelukkig met haar drie kinderen, zo staat in Party te lezen. Toch was het zeker in het begin even wennen aan het moederschap geeft de zangeres aan. Ze zat mentaal namelijk niet erg goed in haar vel na de bevalling van haar zoontje Noah.

“Ik heb wel het moment gehad dat ik dacht: is dit het nou?” gaat Monique van start. “Volgens mij heb ik wel een beetje op het randje gezeten. Het was een heel heftige periode voor mij. Ik had echt het gevoel dat ik aan het falen was.”

Gelukkig voor Monique verliep de bevalling van haar zoontje Luca een stuk makkelijker.

“Toen moest ik zo hard huilen. Ik dacht: zo kan het ook! Dit is wat mensen bedoelen met die roze wolk. Toen had ik’m!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten