Midden april kwam Thomas, de zoon van zanger Wolter Kroes, zwaar ten val toen hij met zijn fiets tegen een scooter botste. Hij werd destijds met een zware hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

Inmiddels werd duidelijk dat de tiener blijvend letsel overhoudt aan het ongeval, schrijft Party. Hij is blijvend doof aan zijn rechteroor. Een mokerslag voor Thomas en zijn familie: “Ik vind het afschuwelijk”, bevestigt Wolter “Helemaal omdat ik weet hoe belangrijk oren zijn in mijn vak. Maar goed, Thomas wordt toch geen zanger. Hij heeft niet dat zang-gen geërfd.” Dit in tegenstelling tot dochter Pamela die momenteel in de musical ‘Les Misérables’ staat.

Al blijft het niet gemakkelijk om om te gaan met de nieuwe situatie van zijn zoon, geeft de zanger toe: “Het is altijd beroerd als je zeg maar toch een soort handicap hebt. Hij is rechts gewoon doof”, zucht Wolter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten