Hoewel de moeder van Frans Bauer de 80 nadert, lijkt het nog net of ze is 70, zo vertelt Frans in Weekend. De zanger is erg trots op zijn moeder want ondanks haar leeftijd woont ze nog steeds alleen in haar woonwagentje.

Niet dat Frans zijn moeder geen huis gunt, maar volgens de zanger is zijn moeder niet uit haar woonwagentje te krijgen. “Ik zal het je sterker vertellen, als ik aan mijn moeder zou vragen: ‘Wil je ruilen met een huis?’ dan gaat ze dat niet doen.”

Ook Frans blijft een connectie hebben met woonwagens, de plek waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht. “Ik kan me nog de eerste keer herinneren dat ik in Ahoy stond”, begint hij te vertellen. “Dat was euforisch voor mezelf, want toen had ik iets bereikt. Maar ik woonde in een caravan en als ik ’s nachts naar het toilet moest, had ik het serieus koud. Je moet nooit vergeten waar je vandaan komt”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten