Frans Bauer gaat momenteel door een erg lastige periode, zo valt in Story te lezen.

De charmante zanger geeft aan dat, sinds Mariska Bauer haar hartinfarct, hij meer bezig is met zijn eigen sterfelijkheid.

Ook het feit dat Frans de vijftig nadert, speelt een erg grote rol zo blijkt. Toen de zanger veertig werd dacht hij al dat hij op de helft was, “Nu weet ik niet wat ik moet denken. Hoeveel jaar heb ik nog?”, vraagt hij zich af.

Frans vindt het een vreemde gedachte dat de helft van zijn leven al voorbij is. De zanger geeft zelfs toe dat hij zijn kinderen op de hoogte heeft gebracht hoe zijn uitvaart eruit moet zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten