Ze is erg kwaad geweest

Nu mag Martien Meiland dan misschien wel op mannen vallen, ooit was er een tijd dat alleen het vrouwelijke geslacht aandacht van de man kreeg. En dat heeft Maxime Meiland, zijn dochter ooit erg kwaad gemaakt.

Zij heeft toen heel wat verwijten naar Martiens hoofd geslingerd. “Het vertrek van papa is misschien wel één van de oorzaken van mijn ellende geweest. Ik verwijt hem op dat gebied niks, het enige wat ik hem verwijt is dat hij mama liet barsten. Hij kwam weer terug en toen was alles weer goed, maar er is natuurlijk wel iets gebroken”, vertelt Maxime in Party.

Toen Martien Erica in de steek had gelaten, kwam hij na een tijdje ook gewoon weer terug. Alles leek terug normaal, maar er was ook wel iets gebroken.

“Maar ik heb hem niet meteen met open armen ontvangen. Eerst dacht ik: lekker makkelijk wat jij doet. Gaat weer weg, laat ons weer in de steek, heeft het gezien in Amsterdam, komt weer leuk bij ons alsof er niks aan de hand is.”

Dat maakte Maxime erg boos en dat heeft ze ook duidelijk laten merken aan haar vader. En dat raakte Martien heel diep. “Maar Maxime, ik hou van jou”,zei hij, woorden die hij nooit eerder had uitgesproken. “Maar er zit altijd bij ons in het achterhoofd een idee dat het zomaar weer kan gebeuren. Dat-ie zomaar weer weg kan gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten