Maxime Meiland zette zich vorig jaar in “Chateau Bijstand” in voor de Stichting Babyspullen. Een organisatie die als doel heeft om de gevolgen van armoede voor jonge kinderen en baby’s te verminderen. De bedoeling was dat Maxime zich na het programma ook nog zou blijven inzetten voor deze organisatie.

Er werd afgesproken dat er een speciale inzamelcontainer geplaatst zou worden bij de woning van Maxime, waar de fans hun overtollige kinderkleding konden deponeren.

“Het idee was, zoals ook in het programma is gecommuniceerd, dat Maxime ambassadeur voor de stichting zou zijn”, gaat Mary Kearney, de algemeen directeur van de stichting, van start in Story. “Daar is verder geen invulling en opvolging aan gegeven.”

Volgens de directrice zou er inderdaad een korte periode een inzamelcontainer gestaan hebben aan de woning van Maxime. “De activiteiten die daarbij hoorden, bleken niet te passen, dus dat is vrij snel gestopt”, besluit de directrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten