De familie Meiland huurt sinds kort een bouwgrond in Noorderwijkhout, voor deze grond betaalt de familie zo’n 7.500 euro retributie per jaar. Deze deal gaat echter gepaard met tal van speciale regeltjes, zo staat in Story te lezen.

Zo moet de familie de ruimte rondom hun woningen inrichten als siertuin. Een fikse tegenvaller voor Maxime die in Chateau Meiland al meermaals haar ongenoegen uitte over het onderhoud van haar tuin.

Verder mag de familie ook geen schuttingen plaatsen op de grond, wat natuurlijk een grote impact zal hebben op hun privacy. Gelukkig ligt de bouwgrond erg afgelegen van de buitenwereld. Om de villa te bereiken moeten de fans eerst langs een toegangspoort zien te geraken om vervolgens honderden meters lang een zandpad te moeten volgen, alvorens ze zelfs maar een glimp kunnen opvangen van de nieuwe woning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten