Hij gaat volop flirten

De familie Meiland mag dan wel een erg hecht gezin zijn, wanneer hen iets niet zint wat de ander doet, dan zal die persoon het ook geweten hebben.

Zo kan Maxime Meiland er absoluut niet tegen wanneer haar vader begint te flirten met andere jongens omdat hij gedronken heeft.

“Als hij gedronken heeft gaat hij mannen lastig vallen die qua leeftijd zijn zoon zouden kunnen zijn. Die vinden hem natuurlijk leuk, omdat hij Martien Meiland is en dat vinden ze allemaal geestig. Maar dan gaat mijn vader met die jongens flirten en dan wil ik gewoon weg”, klinkt het bij Maxime in Party.

Maxime kan dan wel door de grond zakken van schaamte en vindt het allemaal erg gênant wat haar vader doet. Maar luisteren doet Martien niet en hij gaat gewoon rustig verder met flirten.

Maar gelukkig voor Maxime drinkt Martien ondertussen nog zelden of nooit. “Doordeweeks drink ik niet meer en verder alleen bij speciale gelegenheden”, zegt Martien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten