Marco Schuitmaker is helemaal doorgebroken sinds de release van zijn single “Engelbewaarder”, wanneer de reporter van Story vraagt of de zanger rekening houdt met de gevaren van een burn-out, zegt Marco het volgende.

“Momenteel kom ik wel aan de 400 optredens per jaar. Soms heb ik er vijftien in één weekend. Dat is veel, maar we hebben afgesproken dat we dat alleen dit jaar doen. Het is tenslotte het jaar van mijn doorbraak.”

Volgend jaar gaat de zanger bewust minder boekingen aannemen, Marco vindt het namelijk belangrijk dat er een gezonde balans komt.

Gelukkig heeft Marco een roadie die hem telkens van optreden naar optreden rijdt, want per week legt de zanger gemiddeld een 2.500 kilometer af.

“Wanneer we van optreden naar optreden rijden, kan ik niet slapen. Dan zit er te veel adrenaline in mijn lichaam. Maar tijdens de rit van het laatste optreden naar huis slaap ik wel”, besluit Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten