Een fotograaf van het weekblad Story kon vastleggen hoe Marco Borsato er tijdens enkele recente zonnige dagen vrolijk op uittrok met zijn plezierbootje. Hij maakte solo een tochtje door het Noord-Hollandse landschap, in de buurt van zijn woonplaats Alkmaar.

Daarbij maakte hij even vrolijk oogcontact met een onbekende die voorbij vaarde. Waar de zanger eerst nog wat in zichzelf gekeerd was, klaarde zijn gezicht hier meteen weer helemaal van op.

Marco’s fans zullen blij zijn te zien dat hun idool opnieuw kan lachen. Vraag is of het lachen hem niet terug zal vergaan als het Openbaar Ministerie alsnog besluit om hem te vervolgen voor de vermeende zedenfeiten met een minderjarige waarvan hij beticht wordt. In dat onderzoek, dat nog steeds loopt, worden momenteel extra onderzoeksdaden gedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten