Gerard Joling is een graag geziene gast in talkshows. De zanger staat erom bekend om steeds zijn eerlijke mening te geven en als er een wijntje gedronken wordt, dan is Geer al helemaal niet meer te houden.

“Als ik aanschuif bij ‘VI’, zijn ze daar bij mijn management niet zo blij mee”, gaat de zanger van start. “’Je neemt drie witte wijntjes en roept vervolgens van alles’, zeggen ze dan. Dat komt dan weer terug in samenvattingen en dan denk ik soms ook: misschien had ik er even langer over moeten nadenken.”

Naar zijn manager Wino Omtzigt zou Gerard volgens Party nooit luisteren en dus houden ze de zanger liever weg bij dit soort shows. De enige persoon naar wie Gerard écht luisterde was zijn moeder Janny. “Mijn moeder leeft nu niet meer, maar zij sprak mij weleens aan: ‘moest je dat nou weer zo nodig roepen?’ Zij had er als moeder dan last van bij de bridgedrive, omdat iedereen erover begon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten