Sinds januari van dit jaar staat zanger George Baker, die recent nog een award kreeg omdat zijn hit ‘Little Green Bag’ 250 miljoen keer werd gestreamd, weer op het podium. Eerder werd hij anderhalf jaar weggehouden van de planken door de gevolgen van een coronabesmetting én een dubbele longontsteking. Aan Weekend vertelt hij wat er aan de hand was.

“In maart 2021 kreeg ik corona. Vervolgens knapte ik weer op, maar stortte even later weer in. Ik was doodmoe. Als ik 100 meter liep, was ik al kapot. En mijn stem was vertrokken”, blikt George terug. Uiteindelijk lukte het de zanger om de vermoeidheid tegen te gaan door veel te wandelen. Tegen september van dat jaar kon hij alweer zo’n acht kilometer aan één stuk lopen. Maar toen ging het weer mis: een dubbele longontsteking trof hem.

“Ik was zo ziek”, zegt George. Ik kreeg antibiotica, maar daar kan ik niet goed tegen, waardoor ik veel op bed lag. Ik besloot mijn agenda leeg te maken en me volledig op mijn gezondheid te focussen. Mede door de steun van mijn lieve vrouw Blanche is het uiteindelijk weer goed gekomen”, besluit de zanger opgelucht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten