Linda de Mol heeft er een echte pech-periode opzitten.

Nadat het tv-gezicht onlangs haar enkel brak na een val, lijkt het nu gelukkig terug de goede kant op te gaan met de gezondheid van Linda.

Party heeft Linda namelijk gespot terwijl ze door ’t Gooi aan het wandelen was nadat ze was gaan lunchen met haar zoon Julian. Een mooi herstel want het is nog maar pas geleden dat het tv-gezicht half bewusteloos raakte van de pijn in haar enkel.

Haar zoon probeert zijn moeder zoveel mogelijk uit de brand te helpen en fungeert voornamelijk als chauffeur, want autorijden mag Linda vooralsnog nog niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten