Het zit tv-koningin Linda de Mol niet mee deze zomer. Nadat ze eerder tijdens het uitlaten van haar hondjes met haar rechterhand tegen de hoek van een muur knalde en daarbij haar middenhandsbeentje brak, ging het vier weken later alweer richting gipskamer. Dit keer voor een enkelbreuk na een ongelukkige val.

Om alle ellende te vergeten stapte Linda, zij het ietwat moeizaam volgens Party, even later in het gezelschap van haar dochter Noa en diens partner Tim op een vliegtuig richting Portugal. Daar hoopt ze waarschijnlijk in alle rust én in de zon wat te kunnen herstellen van haar blessure. Haar vakantievilla in Vale do Lobo is immers dé plek waar Linda tot rust komt.

“Als ik daar naartoe ga is het liggen. Een boek lezen. Misschien een sudoku’tje”, zei ze eerder eens over Portugal. “Door het zonnetje zit ik daar vaak wat lekkerder in mijn vel. Ik kom het beste tot rust in Portugal. Ik voel me er erg thuis, weet er goed de weg. Als ik daar kom liggen mijn spullen er al. Dat vind ik heel relaxed”, aldus Linda.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten