Terwijl Marco Borsato wordt geconfronteerd met beschuldigingen en aantijgingen, staat zijn ex-vrouw Leontine vierkant achter hem. In een tijd waarin Marco zich bijna twee jaar lang in de luwte heeft gehouden, heeft het opnieuw opbloeiende huwelijksgeluk een deuk opgelopen. 

Ondanks alles blijft Leontine vastberaden: “Wij staan allemaal achter Marco.” Deze onthulling benadrukt de kracht en vastberadenheid van Leontine om haar gezin te beschermen en te ondersteunen in deze tumultueuze tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten