Recent mocht de Rotterdamse muzieklegende Lee Towers optreden voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun gezin tijdens het bezoek van de koninklijke familie aan zijn thuisstad ter gelegenheid van de jaarlijkse viering van Koningsdag. Een hele eer.

In een interview met Party out de zanger zich dan ook openlijk als een Oranjefan. En dat in een tijd waarin de populariteit van de monarchie opmerkelijk slinkt. Maar voor Lee blijft het koningshuis een sterke verbindende factor voor onze samenleving.

“Dat ze af en toe wat foutjes maken, ach wie maakt ze niet joh?”, aldus Towers. “Als je weet wat ze allemaal doen voor positiefs, ze zijn toch de pr van ons Nederland, weet je wel? Ze doen veel goeds. Ik heb niks met presidenten. Ik ben een voorstander van ons koningshuis”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten