George Baker is terug muziek aan het schrijven, zo laat hij trots weten in Party. Onverwacht mogen we wel zeggen want de zanger heeft maar liefst anderhalf jaar met coronaklachten rondgelopen. “Toen had ik geen concentratie om songs te schrijven”, laat George optekenen.

De zanger is duidelijk flink ziek geweest aangezien hij vorig jaar in maart besmet werd. “We kregen een uitnodiging voor een mooie televisieshow in Duitsland, heb ik het daar verdorie opgelopen!”

Wat oorspronkelijk begon als een banaal griepje werd alsmaar erger. “Mijn stem was in één keer verdwenen, ik kon niet meer zingen. Dat heeft twee maanden geduurd.”

Wanneer de zanger in september van hetzelfde jaar ook nog eens een longontsteking opliep als gevolg van covid, besloot de zanger zijn agenda leeg te laten en zich volledig in te zetten op zijn herstel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten