De trouwe kijkers van Chateau Meiland zullen gemerkt hebben dat huisvriendin Caroline van Eeden sinds het tweede seizoen geen verschijningen meer heeft gemaakt in het populaire tv-programma.

De reden hiervan is een ruzie tussen Maxime Meiland en Caroline, waarna de laatste prompt verbannen werd. Helaas werd Caroline daarna nog meermaals voor paal gezet, zowel in de serie als in de bijhorende boeken over de familie Meiland.

Het ging zelfs zo ver dat Caroline in een zware depressie verzeilde.

Binnenkort komt Caroline eindelijk met een weerwoord. “Nagejaagd – Caroline, de verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland”, zal vanaf 2 oktober te vinden zijn in de betere boekhandel.

“Dit verhaal valt niet in een paar woorden uit te leggen”, vertelt haar schijfster in Story. “Haar boek telt maar liefst 340 pagina’s en ik had er zonder moeite nog honderden pagina’s aan kunnen toevoegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten