Ze vertoeft vaak in Spanje

Het is niemand ontgaan dat kroonprinses Amalia vaak in Spanje vertoeft. Niet alleen om er van het mooie land te genieten, maar ook om er uit te gaan in één van de nachtclubs in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Geflankeerd door enkele beveiligers gaat Amalia er graag feesten tot in de vroege uurtjes en heeft ze er de grootste lol met een groep vrienden. Die groep bestaat uit zowel Nederlanders als Spanjaarden.

Maar Amalia is niet alleen in Spanje om te feesten, ze woonde er in Sevilla ook de viering van La Feria de Abril bij. En dat is een feest die voor het Nederlandse Koninklijke gezin wel erg bijzonder is.

Het is immers het feest waar koning Willem-Alexander en koningin Maxima elkaar hebben leren kennen. In 2019 namen ze hun dochters er voor het eerst mee naartoe en Amalia had duidelijk meteen de smaak te pakken, schrijft Story.

Dat Amalia zo graag in Spanje verblijft is niet zo abnormaal. Daar kan ze immers doen en laten wat ze wil. In Nederland moet ze nog altijd opletten vanwege de bedreigingen die boven haar hoofd hangen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten