Prinses Alexia en koningin Máxima lijken qua karakter als twee druppels water op elkaar, zo valt in Party te lezen. Beide dames zouden namelijk erg vurig en vrijgevochten zijn.

Ongetwijfeld omdat de koningin zich zo hard herkent in haar dochter, is ze extra streng voor haar. Máxima had deze sturing namelijk zelf ook nodig in haar jeugd. De koningin was naar verluidt erg chaotisch in haar jeugd, maar doormiddel van de strenge opvoeding die ze heeft genoten, kan ze nu gedisciplineerd en gecontroleerd mee het land leiden.

Het is maar afwachten of deze opvoeding hetzelfde resultaat gaat opleveren bij Alexia, die in de media vaak wordt omschreven als de rebelse party-prinses.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten