Met de mededeling ‘Big Brother-fans opgelet! Een ex-bewoner zal terugkeren in het Big Brother-huis’ heeft Big Brother de kijkers woedend gemaakt.

Big Brother wil namelijk Chelsea, Danny of Chayron terug in het huis steken om hen opnieuw de kans te geven om mee te doen met het spel en dat slikken de kijkers niet.

“Wat een kut seizoen is dit zeg. Mensen die eruit horen te gaan laten ze erin, kunnen ondanks nominatie meespelen en nominatie kwijtraken, beloont de pestkoppen voor hun optreden en dan nu ook nog een geselecteerd clubje ex bewoners de kans weer geven erin te komen”, reageert Esmee teleurgesteld.

Ook Liana is verre van enthousiast. “Wat een flauw seizoen. Laat die mensen toch eruit. Zijn er met een reden uit he. En hoeveel excuses gaan jullie nog bedenken zodat Charlotte erin blijft”, schrijft zij.

“Maar zij zijn toch in contact gekomen met de buitenwereld en hebben heel sociaal media kunnen aflezen. Dit is toch niet eerlijk naar de bewoners toe?, schrijft Giada op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten