Thijs Römer heeft er sinds zijn beschuldiging geen gemakkelijke periode opzitten. Toch liet Katja Schuurman onlangs nog weten Thijs te steunen en er voor hem te zijn, zo valt in Weekend te lezen.

Het blijkt echter steeds pijnlijker duidelijk te worden dat niet Thijs maar wel haar dochter Sammie extra steun kan gebruiken. Als jonge tiener geconfronteerd worden met dit soort zaken is uiteraard erg zwaar en impactvol.

Om de gedachten wat te verzetten besloot Katja haar dochter mee te nemen naar de Parade in Amsterdam. Toch lijkt het tweetal niet erg te genieten van het spektakel. Katja werd namelijk continue gespot met haar mobieltje in de hand en leek een erg radeloos rond zich heen te kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten