Voor mocht je het nog niet gezien of gehoord hebben: op 30 september vindt in Ahoy Rotterdam ‘De Bevers Live’ plaats. John de Bever en zijn man Kees Stevens trekken in goed gezelschap naar de grootste arena van Rotterdam om er een groot feest te bouwen.

Die avond zullen onder andere Wilfred Genee en Johan Derksen ook aanwezig zijn. Maar ook Caroline van der Plas komt die avond gezellig meevieren.

“Wie kan nou zeggen dat ze de toekomstige minister-president als gastartiest op het podium hebben staan? Misschien gaan we wel samen een duet zingen”, zegt John mysterieus in Story.

De ticketverkoop gaat vlot en het duurt niet lang meer voor Ahoy helemaal is uitverkocht. Dat de ticketverkoop zo goed gaat, is ook wel echt broodnodig.

“We hebben zelf ook geïnvesteerd in deze avonden, dus er hangt financieel wel wat vanaf. We nemen echt een financieel risico.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten