Op 30 september en 1 oktober gaat De Bevers Live in Ahoy eindelijk van start. Na de laatste repetities is zanger John de Bever er ook rotsvast van overtuigd dat alles van een leien dakje gaat lopen, zo valt in Weekend te lezen.

Toch vindt de zanger het jammer dat zijn vader, die in juni helaas overleed, er niet meer bij kan zijn. “Hij was natuurlijk wel trots geweest als hij mij had gezien met Johan Derksen en Lee Towers in Ahoy, want die zijn van zijn generatie.”

Als John heel eerlijk is, moet hij toegeven dat hij het verdriet van zijn vader wegdrukt. “Dat klinkt misschien stom, maar dat moet ik doen, want anders word ik emotioneel en dat kan niet.”

Dit is ook de reden waarom de zanger zo hard werkt. “Dat is een goede afleiding. Ik moet er niet te veel over nadenken, want dan gaat het niet goed. Ik druk het altijd weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten