Nu zijn Jeroen Van der Boom en Dany erg gelukkig in hun huwelijk, maar dat is niet altijd zo geweest. Zij maakten als koppel niet meteen de perfecte start. Maar ook als zanger ging het niet allemaal vanzelf.

“We hebben het allemaal niet voor niets gekregen. Zowel op werk- als op relationeel gebied. Mensen kwamen erin tijdens mijn geluk, maar ik ben met min 3 begonnen. Ik kom uit een gewoon gezin, heb geen rijke ouders. Ook ben ik niet geholpen of heb ik een talentenjacht gewonnen. Ik heb vanalles gedaan en dan vind ik het zo mooi dat mensen het nog steeds leuk  vinden als ik achter mijn piano kruip”, zegt Jeroen in Story.

Maar ook op relatievlak hebben Dany en Jeroen dus niks cadeau gekregen. Zij had een relatie en Jeroen stond op trouwen. Toch werden ze verliefd op elkaar.

“Dat verhaal is wat naar de achtergrond verdwenen. Daardoor zeggen anderen weleens dat het bij ons allemaal perfect is, en dat is ook zo, maar dat was onze start niet. Wij werden stapelgek op elkaar, maar lieten ook allebei iemand anders met veel verdriet achter”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten