Nadat Jan Keizer in 2016 met succes een behandeling onderging om tumoren op zijn prostaat te laten verwijderen, heeft de zanger helaas opnieuw slecht nieuws gekregen. Volgens dokters zouden er namelijk kleine tumoren zijn opgedoken die vooralsnog niet te vinden zijn. Artsen kwamen tot deze conclusie door een verhoging van de PSA-waarde en verdere onderzoeken. Jan krijgt nu hormooninjecties om de groei van de tumoren tegen te gaan.

Toch wil de voormalige BZN-zanger niet bij de pakken blijven zitten. “Ik doe wat ik moet doen en onderga wat ik moet ondergaan”, gaat hij van start in Weekend. “En verder leef ik lekker verder.”

Jan is van mening dat het beter voor het lichaam is om te blijven doen wat je graag doet en te blijven lachen in plaats van thuis depressief te zitten wezen.

“Ik vertrouw erop dat de artsen de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stijging van mijn PSA-waarde gaan vinden”, besluit hij optimistisch.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten