In Party vertelt Rachel Hazes dat ze het zichzelf erg kwalijk neemt dat haar zoon André Hazes in zijn jeugd ontspoord is.

“André ging best wel jong stappen, met vijftien al”, gaat de weduwe van start. “Dan geef je natuurlijk je zoon geld mee, omdat hij dan ook de taxi heen kreeg. En hij bleef bij een vriend slapen, die zeven jaar ouder was en uit een heel goede familie kwam. Dus ik dacht: nou, dat zit wel goed.”

Rachel geeft aan dat ze haar vijftienjarige zoon regelmatig 200 euro meegaf maar dat André vaak een week later opnieuw om geld kwam vragen. Wanneer ze aan André vroeg wat hij met dat geld deed verzon hij een smoesje en zei hij dat hij regelmatig een rondje betaalde. “Je trapt gewoon in de leugentjes”, geeft Rachel aan.

Toch bleef het vaak niet bij die 200 euro, na verloop van tijd gaf ze André bij wijze van spreken een maandsalaris mee als hij uitging. “Dat had eigenlijk het sein voor mij moeten zijn dat hij natuurlijk gebruikte”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten