Prinses Alexia heeft volgens Party altijd al een drang naar het podium gehad. Zo schitterde ze op haar dertiende al tijdens een schoolmusical en ook op privéfeestjes laat de prinses regelmatig haar talent aanschouwen.

Royaltykenner Marc van der Linden kan bevestigen dat de prinses muzikaal getalenteerd is. “Tijdens een optreden bij haar peettante zong ze ooit Empire State of Mind van Alicia Keys en dat was prachtig.”

Geruchten doen zelfs de ronde dat de prinses in het verleden graag had deelgenomen aan The Voice Kids, maar daar zullen haar adviseurs ongetwijfeld een stokje voor hebben gestoken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten