Aan media-aandacht geen gebrek op dit moment voor Thomas Berge. Helaas is het niet altijd even positief hoe de zanger nu in de aandacht komt. 

Zijn relatie met Elianne Zweipfenning liep op de klippen en hij werd ook nog eens beschuldigd van huiselijk geweld.

Hoe het nu precies zit, het blijft een beetje gissen, want de zanger blijft ontkennen dat hij zijn ex-partner kwaad heeft gedaan. Verder wil hij er maar weinig over kwijt en dat uit respect voor zijn kinderen. 

Gelukkig krijgt Thomas veel steun, waaronder van zijn ex Cassidy en de moeder van zijn oudste zoon Jack, Myrthe.

“Het is ontzettend sneu wat er nu in zijn leven gebeurt. Ik ken Thomas al heel lang en het is echt bullshit dat er klappen zouden zijn gevallen. Zo ken ik Thomas niet. Ik geloof het ook niet. Thomas is juist lief. Tegen iedereen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten