Prinses Amalia is onlangs in Venetië gespot met een knappe jongeman terwijl ze samen op een terras aan het genieten waren van een ijsje. Reden genoeg voor Party om het liefdesparcours van de prinses even onder de loep te nemen.

Toen Amalia zestien was werd ze gespot met haar eerste vriendje Brent, met wie de prinses samen op de middelbare school zat. Het koppel zou daarvoor al twee jaar bevriend zijn geweest. Officieel is deze relatie door het koningshuis nooit bevestigd geweest, Brent zou een “hartsvriend” zijn.

Daarna was er ook even kort sprake van de Belgische prins Gabriël, deze geruchten werden echter al snel de kop ingedrukt aangezien Belgische leden van het hof niet mogen trouwen met Nederlandse royals volgens de Belgische grondwet.

De Duitse miljonairszoon Isebrand Kaldewei werd daarna door de media naar voor geschoven als nieuwe liefde van de Nederlandse prinses. Het koppel werd regelmatig samen gespot en zijn zelfs samen verscheidene keren op vakantie geweest. Ook deze relatie lijkt ondertussen stukgelopen te zijn, aangezien het koppel al ruime tijd niet meer samen gespot is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten