Herman Brusselmans stopt met roken, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. De schrijver is namelijk in Nederland ambassadeur geworden voor Stoptober, een actie die rokers aanzet om gedurende de maand oktober niet te roken.

“Ik ga dat doen want ik heb een contract. En het betaalt goed”, vult Herman aan.

Oorspronkelijk ging Herman stoppen met roken toen zijn vriendin Lena zwanger was, maar dit heeft de schrijver nooit gedaan omdat hij naar eigen zeggen zwaar verslaafd is. Het probleem is echter dat Herman zelf te weinig hinder ondervindt van zijn rookgedrag.

“Twee jaar geleden zijn mijn longen onderzocht, ik blijk toplongen te hebben”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten