Herman Brusselmans heeft een enorm hart voor dieren, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. De schrijver meent zich zelfs nog het moment te herinneren waarop hij een dierenvriend geworden is.

“Dan denk ik aan een mistige winteravond, ik moet een jaar of zes zijn geweest. Ik zie een veld, het is koud en in de verte staat een man een paard af te ranselen. Ik sta naast mijn vader en het enige dat ik voel is mededogen en compassie voor dat beest. Daar op die avond is mijn liefde voor dieren ontstaan.”

Dierenleed is iets wat Herman absoluut niet kan verdragen. “Iemand die z’n hond mishandelt, mag voor mij gewoon afgeschoten worden, want dat is een slecht mens en slechte mensen moeten weg”, geeft de schrijver aan.

“Het is trouwens bewezen: wie dieren mishandelt, mishandelt op een dag ook mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten