Het is de tijd van het jaar wanneer de goede voornemens opnieuw de kop op steken. Wanneer Party vraagt of Julia Boschman ook aan goede voornemens doet, vertelt de zangeres dat ze dénkt dat ze dit doet. “Totdat de eerste week van januari voorbij is en ik me er meteen niet aan heb gehouden.”

Net zoals de meeste mensen wil Julia graag meer gaan sporten in het nieuwe jaar. “Puntje bij paaltje doe ik dat niet, maar dat komt ook omdat het met K3 op het podium staan dusdanig fysiek is dat ik vaak zoiets heb van: waarom moest ik dit van mezelf?”

Eén voornemen dat de zangeres wel wil waarmaken is het zoeken naar haar eigen stekje. “Ik voel dat dat een beetje meer begint te kriebelen”, begint de zangeres te vertellen. “Ik heb heel veel zin om een heel appartement te schilderen en het helemaal in te richten.”

Al geeft Julia meteen daarna aan dat uit huis vertrekken in 2024 niet bepaald een must is. “Een voornemen is ook iets waarvan je denkt: dat wil ik graag gaan doen, maar het is niet dat het per se hoeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten