Onlangs zijn er nieuwe staatsiefoto’s gemaakt ter ere van het tienjarig regeringsjubileum van koning Willem-Alexander. Als locatie had het koningspaar de Galerijzaal van Paleis Noordeinde gekozen om daar geportretteerd te worden, zo staat in Story te lezen.

Een erg belangrijk moment voor het koningspaar, waar de koningin dan ook niet licht wou overgaan. Máxima verscheen in een prachtige poederroze creatie van de Nederlandse couturier Jan Taminiau.

Toch was het niet de oogverblinde kledij maar wel haar tiara die de show stal. De koningin had voor de gelegenheid namelijk het Stuart-diadeem, de grootste tiara uit de koninklijke juwelenkluis uitgekozen.

De diamant van 40 karaat werd wel vervangen door een iets kleiner exemplaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten