Als je bekend bent, dan pas je al eens sneller op met wat je vertelt in de media. Ook gravin Eloise let op, vooral wanneer het gaat over haar liefdesleven.

“In interviews heb ik het niet over mijn vriend, omdat het dan meteen overal te lezen is. Op de rode loper of tijdens andere events neem ik hem nooit meer als plus one. Dat vind ik prima, het is fijn om sommige dingen privé te houden”, zegt Eloise in Linda Meiden.

Of de vriend van Eloise daar zo blij mee is, dat valt nog te bezien. Toen ze hem het voorstel deed, al lachend weliswaar, dat hij eens een keertje moest meegaan, was hij in elk geval enthousiast.

Feit is, ondanks dat ze hem liever uit de schijnwerpers houdt, hij haar wel steunt in alles wat ze doet. Zo ook in haar toekomstplannen.

“Na mijn stage wil ik me honderd procent focussen op het bedrijf dat ik net heb opgericht. My Lima Lima, waar we gedoneerde luxe merkkleding verkopen. Alle winst gaat naar goede doelen en begin februari openen we een winkel in Den Haag. Influencen zie ik niet echt als werk, eerder als bijbaan. Het versterkt de dingen die ik doe en helpt bij mijn bedrijf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten