In Party staat te lezen hoe gravin Eloise op de RTL-boot van de Gay Pride eindelijk weerwoord gaf op de geruchten dat ze niet langer vrijgezel zou zijn.

“Ik heb het gezellig, maar daar hou ik het bij”, vertelde ze toen aan de reporter ter plaatse.

Eerder gaf de gravin in Linda’s Winterboek ook al toe heel erg verliefd te zijn en dat ze erg gelukkig is. Toch wil Eloise liever niet te veel loslaten omdat ze geen relatie-type is en snel op iemand is uitgekeken.

“Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: je gaat helemaal los. Maar toen kwam hij op mijn pad en dat voelt echt zo goed.”

Het koppel zou ondertussen al twee jaar samen zijn en de mysterieuze vriend werd onlangs gespot op het schip van prinses Beatrix.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten