Gravin Eloise van Oranje werd onlangs in Berlijn gespot aan de zijde van een knappe man. Het tweetal werd uitgenodigd voor de lancering van een nieuwe Coca Cola smaak, zo staat in Party te lezen.

De Duitse pers zag het koppel en sprong erop asl een paar leeuwen, geen twijfel mogelijk: Dit was de nieuwe liefde van de Nederlandse gravin.

Helaas bleek de man in kwestie podcastmaker Robbert Rodenburg te zijn, iemand die al jaren goed bevriend is met Eloise en tevens op het mannelijke geslacht valt.

Later plaatste de podcastmaker op Instagram een foto met de tekst: We waren 24 uur in Berlijn. We hebben veel gegeten, we deden aan sightseeing en waren bij de lancering van de nieuwe smaak van Coca Cola Creations. Tot slot hebben we de heupen bewogen en als kers op de taart werd Elo belaagd en achtervolgd door de Duitse paparazzi. Kortom een hele fijne 24 uur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten