Volgend jaar zijn het verkiezingen en Goedele Liekens is er nog niet uit of ze opnieuw op de lijst zal staan. “Politiek is ongelofelijk boeiend. Er zijn echt meer slimme politici dan de mensen denken, ik kom op plaatsen waar ik anders niet kom, ik leer constant bij, en dat vind ik allemaal geweldig”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws.

“Maar politiek heeft ook een lelijke kant. De bagger die je op sociale media over je heen krijgt, elke dag opnieuw, daar word ik echt niet beter van”, aldus Goedele.

En terwijl iedereen denkt dat iemand als Goedele dat inmiddels al lang gewoon is, is verkeerd. “Toch trek ik het mij aan. Niemand is daar volgens mij ongevoelig voor”, vertelt de ex-miss.

“Je scherm openen en een foto zien van een geweer dat in jouw richting afgevuurd wordt, dat doet iets met je”, vertelt Goedele openhartig aan Het Laatste Nieuws.

“Je mag je er nog zo bewust van zijn dat het domme mensen zijn die zoiets posten, toch vreet dat aan je. Elke keer ik in Vlaanderen buitenkom, krijg ik het gevoel dat ik omringd word door mensen die me haten”, geeft de BV toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten