George Baker is zwaar ziek geweest van covid, zo valt in Party te lezen. Zelfs anderhalf jaar na zijn besmetting heeft de zanger soms nog concentratieproblemen.

Wat erg geholpen heeft voor George, is regelmatig gaan wandelen. “Als ik het zo had gelaten, was ik misschien helemaal niet meer teruggekomen, want dan had ik ook geen conditie gehad”, legt de zanger uit.

Zelfs nu wandelt George nog dagelijks 6 à 7 kilometer, maar dat deed hij voor covid ook al.

“Ik heb af en toe nog wel dagen dat het even toeslaat en dat ik dan erg moe ben, maar meestal is dat ook wel na één of twee dagen weer verdwenen, omdat ik gewoon door blijf lopen”, besluit George.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten