George Baker nadert de 80 jaar, hoewel het gehoor van de zanger verslechtert, voelt hij zich voor de rest nog in topconditie, zo vertelt hij aan Party. Om deze reden heeft hij geen afgunst van het nieuwe getal vooraan zijn leeftijd zal verschijnen.

“Iedere fase in een mensenleven heeft een bepaalde charme”, gaat George van start. “En de fase waar ik in zit, heeft een bepaalde beperking. Ik kan niet meer doen alsof ik dertig ben.”

De zanger blikt nostalgisch en erg tevreden terug op zijn leven tot dusver. “Al waren daarin natuurlijk ook mindere punten te benoemen, maar dat heeft iedereen.”

“Samenvattend kan ik zeggen dat ik een gelukkig mens ben, dat ik altijd heb kunnen doen wat ik leuk vond. Ik heb het leven geleefd dat ik wilde leven. Wat moet je dan nog meer?”, besluit George tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten