Het was twee jaar geleden even schrikken voor de familie Bauer toen Mariska getroffen werd door een herseninfarct. Hoewel mevrouw Bauer nog steeds erg gevoelig is aan prikkels, gaat het eigenlijk heel goed met haar, zo vertelt Frans Bauer in Story.

Hoewel Frans hoopt dat dit nooit meer voorvalt, heeft hij zijn levensstijl toch niet aangepast, zo vertelt hij. “We leven net zoals daarvoor. Mariska at altijd al gezond, haar fysieke conditie was goed en toch ontstond er bij haar een bloedpropje waardoor ze dat infarct kreeg. Dat is echt pech hebben.”

De zanger geeft aan dat hij en zijn gezin als directe omgeving natuurlijk erg bang zijn dat Mariska een nieuw infarct krijgt, maar hij is zich ook bewust dat je daar niet altijd een invloed op kan hebben.

“Het is daarom niet goed om je te laten leiden door die angst. Anders word je zo’n hypochonder”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten