We hebben er lang op moeten wachten maar Frans Bauer keert eindelijk terug naar Ahoy. Het heeft eventjes geduurd, maar Frans was helemaal niet bezig met een nieuw concert in Ahoy. Hij had het druk met andere dingen.

“Ik stond daar voor het laatst in 2011 en mijn vader Chris was er toen nog bij. Hij was toen wel ziek, maar hij was er wel. Daarna ging hij elk jaar achteruit en overleed hij in 2015. Normaal gesproken kom je om de zoveel jaar terug als iets succesvol is, maar na zijn overlijden werd Ahoy steeds uitgesteld”, zegt Frans in Party.

Het voelde voor Frans gewoon niet zo goed aan, dat zijn vader er niet meer bij kan zijn. Maar dankzij de verrassing van zijn vrouw Mariska voor zijn 50ste verjaardag, ging het toch weer kriebelen.

“Ik werd emotioneel, alsof er iets van me afviel. Ik voelde dat ik nog een keer moest terugkomen en vorige week kreeg ik symbolisch de sleutel van Ahoy van Lee Towers. Ik wil mijn fans iets bijzonders geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten