Even leek het erop alsof er een nieuwe vete in showbizzland zou ontstaan nadat Montana Meiland zanger Frans Bauer de lelijkste man genoemd had op de Meilandjes Scheurkalender.

Frans zelf laat het hele gebeuren gewoon van zich afglijden en geeft zelfs aan niet te weten wie Montana Meiland is, aangezien hij nooit naar het programma heeft gekeken.

Mocht hij haar ooit ontmoeten zou hij zelfs niet aan haar vragen waarom ze die opmerking gemaakt heeft. “Dat interesseert mij ook niet. Ik ken haar niet”, geeft Frans aan.

Wel komt de zanger met zijn typische nonchalance met een leuke anekdote aanzeilen: “Ik was laatst een keer met Maris in Noordwijk, toen waren we er een weekendje samen op uit. Volgens hebben zij daar zo’n keet zo waar mensen slapen. Ja, Code Rosé. Toen waren ze er volgens mij nog mee bezig, met verbouwen. Dus Maris zegt tegen mij: ‘Hier woont Meilandje.’ Ik dacht eerst dat ze het over schapen had”, besluit Frans lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten