Caroline van der Plas zal op veel stemmen kunnen rekenen tijdens de nakende verkiezingen. Al zal ze op één stem zeker niet moeten rekenen en dat is op die van haar ex-man Dennis Grippeling.

“Al die valse beloftes en halve waarheden, daar komt niets van terecht. Van der Plas is een populist. De kiezers worden zwaar teleurgesteld. Ik kan het weten, want ik geloofde haar eerst”, klinkt het in Story.

Toen de twee uit elkaar gingen, was Grippeling ervan overtuigd dat ze een eerlijke omgangsregeling zouden treffen en dat iedereen zich daar aan zou houden. Maar helaas was niets minder waar.

“Er zijn voor haar geen consequenties. Geen boetes, niets. Ze heeft ongestraft mijn kinderen afgenomen. Ze is een meester in het zoeken naar zwakke plekken van mensen. Waar kan ik ze het hardst raken. In mijn geval was dat bij mijn kinderen. Harder kon ze me niet raken. Zo’n type is het.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten