Onlangs stapte Davey, de kleinzoon van Willeke Alberti in het huwelijksboortje met zijn vriendin Casey Lee Lyons. De plechtigheid vond plaats in het Australische Melbourne.

Grote afwezige op het huwelijk was Willeke Alberti, die aangaf nu niet in de stemming te zijn om te feesten en te lachen nadat haar dochter Daniëlle onlangs overleden is. Niettegenstaande is de zangeres uiteraard erg trots op haar kleinzoon en zijn bruid.

Ook voor John van’t Schip, de echtgenoot van Daniëlle was het ongetwijfeld een emotionele dag. De Ajaxtrainer zei het volgende. “Mijn zoon gaat trouwen en daar moet ik bij zijn, helemaal na het overlijden van mijn vrouw.”

Tienduizenden Ajax-fans besloten om John een hart onder de riem te steken en gaven tijdens de 55ste (de leeftijd van Daniëlle) minuut van hun wedstrijd een minuut lang een oorverdovend applaus, zo staat in Story te lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten